Werken bij FAAC

Wie wij zijn?

Wij zijn deurspecialisten die geen doorgang kunnen passeren, zonder dat we de situatie kritisch opnemen en bedenken hoe wij deze van de beste toegangsoplossing kunnen voorzien. Bij het herkennen van de eigen deuren en het zien van tevreden gebruikers verschijnt er een twinkel in de ogen en een krul in de mondhoeken! Wij houden er van om de goede dingen goed te doen! Of het nu werk is, een vrijdagmiddagborrel, gezelligheid op en buiten de werkvloer of een bedrijfsfeest... Wij zijn team FAAC Automatische Deuren! FAAC Automatische Deuren is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen. Met ca. 220 collega’s werken wij iedere dag met veel plezier aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Utrecht en Doetinchem. Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bekijk dan snel onze vacatures via de button onderaan deze tekst.

Heb je een interessante vacature gevonden? Klik dan op de ‘Solliciteren voor functie’ button bij de betreffende vacature en laat je CV, motivatie en eventuele vragen!

We kijken met plezier naar jouw sollicitatie uit!

Actuele vacatures

Werkplezier